У BMW підприємця кинули гранату, власник машини помер на місці

У BMW підприємця кинули гранату, власник машини помер на місці

Укрінформ
У Запорізькій області невідомі підірвали автомобіль, в якому знаходився підприємець, від отриманих травм він помер на місці.

Про це повідомляє ГУ НП у Запорізькій області.

"23 квітня 2016 року на території Запорізької області було вбито вихідця з кавказького регіону, громадянина О., котрий займався бізнесом у місті Запоріжжі. Чоловік проживав на території України понад 20 років", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що BMW X5, який належав загиблому, був підірваний, за попередньою інформацією, гранатою РГД-5, неподалік лісосмуги поблизу Запоріжжя, ймовірно, коли підприємець їхав додому.

У результаті вибуху осколками було пошкоджено обшивку та скло автомобіля. Сам власник, отримавши поранення, не сумісні з життям, помер на місці скоєння злочину.

На місце події виїжджали керівництво Національної поліції області та слідчо-оперативна група. У ході огляду вилучено фрагменти ручної гранати.

Інформацію про вбивство внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу (Умисне вбивство).

Основною версією мотивів убивства є комерційна діяльність загиблого.

ВІДЕО: https://drive.google.com/file/d/0BzWuq7yC82k-STZYN0k2TzFRZ2s/view?usp=sharing

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-