На Луганщині відкрили новий міст на мільйон

На Луганщині відкрили новий міст на мільйон

Укрінформ
У суботу, 23 квітня, у селищі Новоайдар було офіційно відкрито відремонтований міст через річку Айдар.

Про це повідомляє Луганська обласна державна адміністрація у Фейсбук.

"На ремонт мосту, який тривав майже чотири місяці, було витрачено 1 млн гривень... Наразі міст став значно ширшим і на ньому з’явилися пішохідні тротуари з поручнями", - йдеться у повідомленні.

На урочисте відкриття завітали керівник Луганської обласної ВЦА Георгій Тука, народний депутат України Віталій Курило, керівництво Новоайдарського району та місцеві мешканці.

Тука, зокрема, підкреслив важливість події: «Я не сумніваюсь, що отримаю багато критики від так званих «героїв» фейсбуку, що ніби черговий раз губер піариться на дрібничках. Але, я абсолютно розумію як ця «дрібничка», в межах держави, важлива для вас. Саме з таких «дрібничок» і складається мозаїка, яка зветься Україна. Учора також було прийнято рішення про початок ремонту дороги на Новоайдар. Крім того, прийнято рішення про ремонт ще одного мосту у вашому районі».

Нардеп Курило у свою чергу привітав населення "зі старим-новим мостом".  

"Ремонтуються лікарні, будинки, школи. Це все почалося і це буде зроблено. Я, як народний депутат, зараз активно займаюся питанням, щоб на Луганську область було додатково виділено 800 млн гривень», – сказав він.

«Потроху, як цей міст, наше з вами життя буде оновлюватися. Повірте мені, у нас буде найкращий населений пункт і найкращий район в Україні», – запевнив голова Новоайдарської районної державної адміністрації Віктор Сергієнко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-