Поліція затримала нелегального зброяра, який збував бойові револьвери

Поліція затримала нелегального зброяра, який збував бойові револьвери

Укрінформ
Співробітники Одеського облУВС затримали на одній із вулиць Малиновського району міста нелегального зброяра, що спеціалізувався на переробці травматичних револьверів на бойові та їх незаконному збуті.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у відділі комунікацій Одеського облУВС.

"Співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Одеській області затримали на одній з вулиць обласного центру 29-річного громадянина, що переробляв травматичну зброю на бойову і нелегально збував. При огляді вмісту поліетиленових пакетів, які були у нього в руках, правоохоронці виявили й вилучили 4 револьвери і 9 патронів для дрібнокаліберної вогнепальної зброї", - зазначили в поліції.

Наразі речові докази незаконної діяльності передано до Одеського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення балістичної експертизи. Встановлено, що правопорушник збував власноруч перероблену вогнепальну зброю.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю та набоями) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання стосовно затриманого міри запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-