Аваков дав старт річковій поліції

Аваков дав старт річковій поліції

Укрінформ
Перша в Україні річкова патрульна поліція заступила на службу в Черкаській області.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"42 патрульних поліцейських з 19 квітня патрулюють прибережну захисну смугу і пляжні зони в Черкаській області", - зазначив він.

Патрульні екіпажі оснащені позашляховиками "Renault Duster" для патрулювання прибережної зони та швидкохідними катерами для контролю за акваторією Дніпра.

"Межами патрулювання є прибережна захисна смуга і пляжна зона міста Черкаси, села Червона Слобода і села Свидівок Черкаського району", - повідомив Аваков.

На період нересту територія патрулювання розширена уздовж прибережної захисної смуги від села Кедина Гора Золотоноського району до села Васютинці Чорнобаївського району і від села Свидівок Черкаського району до села Сагунівка Черкаського району.

"За першу добу патрульні поліцейські та держінспектори з охорони навколишнього середовища зупинили чимало фактів браконьєрського, варварського вилову риби. Вилучили незаконні снасті і близько 400 кг незаконно виловленої риби. Браконьєрам стане важче. У прилеглій до Дніпра зоні відпочинку й на воді - спокійніше", - резюмує міністр.

"Невелика, але важлива новація в нашій роботі, яка незабаром стане системою - в Києві, Дніпропетровську, Запоріжжі", - додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-