Фарбу на телеканалі

Фарбу на телеканалі "Україна" кваліфікували як хуліганство

Укрінформ
Столична поліція розпочала кримінальне провадження за фактом хуліганських дій в офісі телеканалу "Україна".

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"Попередньо встановлено, що група молодиків зайшла у приміщення, вилила в холі речовину червоного кольору та розкидала листівки. Після цього вони залишили приміщення. Подія належним чином зареєстрована, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Такі дії караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на місці події працює слідчо-оперативна група Святошинського управління поліції. Правоохоронці опитують свідків та очевидців, вивчають записи з камер відеоспостереження.

Раніше повідомлялося, що люди, які облили червоною фарбою приймальню телеканалу "Україна", називають себе активістами "фронту боротьби проти окупації". За словами одного з них, такі дії вони вчинили на знак протесту проти трансляції серіалу "Не зарікайся". Він повідомив, що в офісі телеканалу відбулася сутичка між охороною та учасниками акції, але «жоден охоронець не постраждав".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-