Апеляційний суд Києва залишив під вартою одеського суддю-стрільця

Апеляційний суд Києва залишив під вартою одеського суддю-стрільця

Укрінформ
Апеляційний суд міста Києва залишив без змін рішення Солом'янського районного суду Києва про тримання під вартою одеського судді Олексія Бурана до 28 травня.

Про це повідомляє прес-служба Національного антикорупційного бюро України. 

«21 квітня 2016 р. Апеляційний суд м.Києва після розгляду апеляційної скарги з боку захисту залишив без змін рішення про обрання запобіжного заходу для одеського судді О.Бурана у вигляді тримання під вартою до 28 травня. Ухвала Апеляційного суду оскарженню не підлягає», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 1 квітня Солом'янський районний суд м.Києва задовольнив клопотання детективів Національного антикорупційного бюро України, погоджене Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою, та обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи застави для судді Малиновського районного суду м.Одеси Олексія Бурана.

Суддю було викрито на отриманні хабара у розмірі 500 тисяч гривень. 29 березня під час проведення обшуку у його приватному будинку суддя чинив опір працівникам НАБУ і, застосувавши вогнепальну зброю, покинув місце проведення слідчих дій, користуючись суддівською недоторканністю.

Суддя Буран був затриманий працівниками Бюро 31 березня у будівлі парламенту одразу після того, як Верховна Рада надала згоду на його затримання та арешт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-