У Києві вшанували пожежників-ліквідаторів аварії на ЧАЕС

У Києві вшанували пожежників-ліквідаторів аварії на ЧАЕС

Фото
Укрінформ
У Шевченківському районному управлінні Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у місті Київ у четвер з нагоди 30-х роковин ліквідації аварії на Чорнобильській атомній електростанції та Дня пожежної охорони вшанували ветеранів пожежників-ліквідаторів катастрофи.

Слова вдячності від своїх колег отримали близько 40 ветеранів пожежників-ліквідаторів, більшість із яких свого часу проходили службу в Шевченківському райуправлінні ДСНС у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми віддаємо глибоку шану всім без винятку ветеранам-ліквідаторам, які ціною власного здоров'я, а інколи й життя, захистили нас від наслідків Чорнобильської катастрофи. Без вас не було б і нас. Низький вам уклін за ваш героїзм, самопожертву, мужність і силу духу, проявлені під час ліквідації цієї страшної аварії», - сказав під час урочистого зібрання начальник Шевченківського районного управління ДСНС України в Києві Андрій Кондратюк.

Він побажав борцям зі смертоносним атомом міцного здоров'я, невичерпної життєвої енергії, шани та поваги з боку молодших поколінь, сімейного благополуччя.

Під час урочистого зібрання Кондратюк нагородив ветеранів-ліквідаторів пам'ятними медалями «30 років аварії на ЧАЕС», грамотами та подарунками. Перед ліквідаторами виступив дитячий ансамбль із Шевченківського району Києва, а після міні-концерту на ліквідаторів чекав урочистий бенкет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-