Одеська трагедія: розслідування - на контролі у Гройсмана

Одеська трагедія: розслідування - на контролі у Гройсмана

Укрінформ
У зв'язку з трагедією, що сталася у с.Шабо Білгород-Дністровського району Одеської області й призвела до загибелі шести дітей, розпорядженням голови Одеської обласної держадміністрації 22 квітня 2016 року оголошено в області днем жалоби за загиблими.

Про це повідомляється на сайті Одеської ОДА.

«У день жалоби на всій території області буде приспущено Державний прапор України на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій», - йдеться в повідомленні.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив керівникам місцевих і центральних органів виконавчої влади провести всебічне розслідування обставин трагедії у с. Шабо та забезпечити надання допомоги сім'ї загиблих.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Прошу у межах компетенції провести розслідування причин виникнення надзвичайної ситуації, що склалася 21 квітня 2016 р. по вул. Кооперативній, 8 у с. Шабо Білгород-Дністровського району Одеської області і призвела до загибелі шести дітей, та забезпечити надання всебічної допомоги сім'ї загиблих", - йдеться у дорученні Прем'єр-міністра.

Голова Уряду висловив співчуття рідним та близьким загиблих у пожежі дітей.

"Від імені Уряду прийміть мої щирі співчуття у зв'язку із жахливою трагедією, що нанесла непоправної втрати", - зазначено у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у результаті пожежі шестеро дітей віком 3, 8, 9 та 10 років, а також 5-місячні близнюки загинули. Мати дітей отримала опіки рук та обличчя. Батька родини під час пожежі вдома не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-