СБУ взяла

СБУ взяла "на гарячому" чергову бригаду бурштинових копачів

Фото
Укрінформ
Співробітники управління СБУ в Житомирській області спільно з прокуратурою у ніч із 19 на 20 квітня у лісовому масиві поблизу села Сирниця Овруцького району затримали п'ятнадцятьох жителів міста Рівного, які вимивали бурштин-сирець на місці виходу породи, розритому раніше.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Співробітники спецслужби вилучили у зловмисників два автомобілі підвищеної прохідності, квадроцикл, дві потужні мотопомпи, два генератори і пальне для них, понад 350 метрів пожежних рукавів та інші інструменти. Нелегальні копачі встигли видобути кілька великих фракцій бурштину-сирцю. Орієнтовна вартість такого каменю кілька тис. дол. США", - йдеться у повідомленні.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 240 Кримінального кодексу України, тривають процесуальні та слідчі дії.

Як повідомляв Укрінформ, на початку квітня співробітники управління СБУ в Житомирській області спільно з патрульною поліцією затримали на Житомирщині двох скупників бурштину із чотирма кілограмами відбірного бурштину великої фракції, що на "чорному ринку" коштує кількасот тисяч гривень.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-