«Картку киянина» потрібно переоформити до 1 жовтня

«Картку киянина» потрібно переоформити до 1 жовтня

Укрінформ
З 1 жовтня пільговики зможуть продовжувати безкоштовно користуватися столичною підземкою тільки при наявності у них "Картки киянина".

Про це повідомляє прес-служба столичного метрополітену.

«19 квітня набуло чинності рішення Київради про внесення змін до міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам». Зокрема, у зв'язку з ліквідацією банку «Хрещатик», документ передбачає можливість користування пільговим посвідченням для безоплатного проїзду в метрополітені власникам «Картки киянина» до 1 жовтня 2016 року», - йдеться у повідомленні.

У такий спосіб міська влада надала піврічний перехідний період жителям столиці для зручного переоформлення «Картки киянина» в будь-якому іншому банку - учаснику проекту «Картка киянина». Крім того, фінансові установи відтепер зможуть самостійно проводити процедуру ідентифікації пільгової категорії та активації соціального додатку.

"З 1 жовтня 2016 року безоплатне користування метрополітеном для пільгових категорій соціальної програми згідно з рішенням відбуватиметься виключно на підставі "Картки киянина"", - наголосили в КМДА.

Як повідомляв Укрінформ, банк "Хрещатик" був визнаний неплатоспроможним і в ньому запроваджено тимчасову адміністрацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-