Майору-хабарнику зі Львова світить 10 років за шантаж призовника

Майору-хабарнику зі Львова світить 10 років за шантаж призовника

Укрінформ
Затриманий на хабарі начальник одного з відділів об`єднаного районного військового комісаріату у Львові при спробі втекти пошкодив автомобіль правоохоронців, які заблокували йому виїзд.

Про це журналістам сказав військовий прокурор Львівського гарнізону Владислав Савинець, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Затриманий на хабарі начальник відділу обліку солдатів і сержантів Личаківсько-Залізничного об`єднаного районного військового комісаріату під час затримання намагався втекти на власному мінівені Ford. Він пошкодив свій автомобіль та автомобіль оперативників, яким йому заблокували виїзд», - зазначив Савинець.

За його словами, розкрити злочин майора допоміг 21-річний юнак, який розповів, що у червні має бути призваний на строкову військову службу, хоч за станом здоров’я є непридатним, а крім того, навчається у вищому навчальному закладі. За те, щоб його не призвати та видати військовий квиток, де зазначено, що він не придатний, майор вимагав 600 доларів.

Щоб уникнути викриття, військком вжив низку запобіжних заходів. А після затримання він всіляко заперечував свою причетність до хабара. Проте його видали мічені купюри, які він заховав під сидінням автомобіля.

Затриманому уже оголосили про підозру у хабарництві. Йому загрожує до десяти років ув’язнення. Зараз майор перебуває у СІЗО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-