Пакт заради молоді: Львів приєднається першим

Пакт заради молоді: Львів приєднається першим

Укрінформ
Найближчим часом у Львові відбудеться перше підписання на регіональному рівні Українського пакту заради молоді 2020.

Про це йшлося під час робочої зустрічі з питань реалізації Українського пакту заради молоді 2020 у Міністерстві молоді та спорту.

Як зазначила представник Центру "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності" Ольга Янковська, Пакт уже підписали 14 компаній, а найближчим часом відбудеться перше підписання на регіональному рівні у Львові: "Підписання у Львові буде першою ініціативою на регіональному рівні приєднатись до Пакту, але переконані, що це лише початок загальної національної кампанії, яка пошириться на всі регіони, і ми матимемо наших партнерів в усіх регіонах України".

Заступник міністра молоді та спорту Олександр Ярема наголосив на готовності Міністерства розвивати та лобіювати дану ініціативу. "Пакт є унікальною можливістю поєднати зусилля держави, бізнесу та громадськості задля досягнення спільної мети - створення для молоді додаткових можливостей для побудови та розвитку кар'єри", - підкреслив він.

У зустрічі взяли участь ініціатори Пакту - Центр "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності", керівництво Міністерства молоді та спорту та підписанти Пакту - представники провідних компаній-роботодавців (Nestle в Україні, Syngenta в Україні, ПАТ "Укртелеком", ДТЕК, Платинум Банк, Кока-Кола в Україні, ТОВ "Небесна криниця" та інші).

Було обговорено особисті зобов'язання кожної кампанії та показники, які вони хочуть досягнути до 2020 року, зокрема кількості робочих місць та місць для стажування, налагодження системи моніторингу виконання зазначеного Пакту, необхідність створення Експертної ради та комунікаційної стратегії розвитку Українського пакту заради молоді.

Нагадаємо, 17 березня 2016 року за підтримки Міністерства молоді та спорту відбулось підписання Українського пакту заради молоді – 2020. Пакт став продовженням європейської ініціативи і передбачає сприяння створенню як мінімум 100 партнерських проектів між бізнесом та освітнім сектором та забезпечення 10 000 місць для стажування та першого робочого місця молоді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-