Харківський суд продовжив арешт Штепи ще на два місяці

Харківський суд продовжив арешт Штепи ще на два місяці

Укрінформ
Червонозаводський райсуд Харкова продовжив запобіжний захід для екс-мера Слов'янська Нелі Штепи, обвинуваченої у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України і створення терористичної групи, ще на два місяці.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"Запобіжний захід для Штепи у вигляді утримання під вартою продовжено ще на два місяці", - зазначила Дубовик.

За її словами, на суді допитали трьох свідків звинувачення і чотирьох - захисту.

"Захист також заявив клопотання про допит Тарути в якості свідка - через відеоконференцію. Суд відмовив у задоволенні позову, так як адвокати не надали всі необхідні документи", - додала Дубовик.

За її словами, наступне засідання відбудеться 13 травня в 11.00: "Велика перерва пов'язана з тим, що одна з суддів йде у відпустку".

Як повідомляв раніше Укрінформ, 28 березня Червонозаводський райсуд відмовив у повній відеофіксації процесу над Штепою, а саме, виніс рішення про заборону відеозйомки допиту свідків.

14 березня на суді Штепа зажадала, щоб їй заздалегідь надавали перелік питань державного обвинувача, і це прохання було задоволено.

Нагадаємо: Штепа була затримана 11 липня 2014 року. На суді вона пояснювала, що закликала Путіна увійти в Слов'янськ під загрозою терористів, що в полоні у терористів її били, а інтерв'ю для російських видань були зроблені "під дулом автомата". Їй загрожує довічний термін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-