На трасі Київ-Чоп на авто впала електроопора

На трасі Київ-Чоп на авто впала електроопора

Укрінформ
Електрична опора в понеділок уранці впала на міжнародній трасі Київ-Чоп біля Антополя, що у Рівненському районі Рівненської області.

Про надзвичайну подію кореспондентовы Укрінформу телефоном розповів директор рівненської фірми "Нива Експерт" Ярослав Васюк, автомобіль якого постраждав під час падіння електроопори.

«Їхав зранку  у відрядження. Раптом переді мною автомобіль різко зупинився, я взяв ліворуч і пролетів під опорою, яка, падаючи й зачепила дах автомобіля і лобове скло. Машину аж підкинуло», - зазначив Васюк.

За його словами, він одразу ж викликав поліцію, представників Служби автомобільних доріг та служби, на утриманні якої дорожні електромережі.

«Дорожники одразу ж сказали, не вони за це відповідають, а турецька компанія, яка монтувала цю опору. До речі, я на опорі побачив зварювальний шов – він на місці, а опора переламалась вище. Напевно, прискорено остудили метал, який і дав мікротріщину. Але ж хтось це все приймав в експлуатацію ще чотири роки тому, коли траса прокладалась», - додав  Васюк.

За його словами, юристи стверджують, що судовий процес може бути достатньо довгим і складним, бо довести відповідальність турецької сторони буде непросто. А щодо автомобіля, то його машині – 10 років, страховка неповна. Але в цій ситуації він дякує Богу за те, що все обійшлося саме так, а не гірше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-