50 дітей загинули на Донеччині в результаті бойових дій

50 дітей загинули на Донеччині в результаті бойових дій

Укрінформ
У Донецькій області з початку проведення АТО в результаті бойових дій загинули 50 дітей, 138 – отримали поранення, 20 – втратили своїх батьків і майже 70 тисяч залишили свої домівки.

Про це повідомляє Відділ комунікації ГУ Національної поліції в Донецькій області.

«З початку терористичної агресії на території Донецької області в результаті бойових дій загинули 50 дітей. 138 отримали поранення. 20 - втратили своїх батьків. 69,5 тисяч дітей були змушені покинути свої домівки і шукати притулку в інших населених пунктах», - сказано в повідомленні.

Нині на території області, підконтрольній Україні, проживають понад 312 тисяч дітей, і майже кожен п'ятий з них - переселенець.

Головним управлінням НП в Донецькій області зібрано дані про роботу навчальних закладів в зоні АТО, умови проживання дітей та проаналізовано, де допомога потрібна найбільше. Поліцейські спрямовують свої сили на допомогу тим, хто змушений жити під обстрілом бойовиків. В період активних бойових дій поліцейські допомагали евакуювати дітей і дорослих, сьогодні - збирають навколо себе молодь, повідомляє прес-служба.

Фото: ГУНП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-