Кабмін скасував ліквідацію київського вишу

Кабмін скасував ліквідацію київського вишу

Укрінформ
Кабінет міністрів скасував рішення про ліквідацію Київського університету управління та підприємництва.

Про це йдеться в розпорядженні Кабміну № 246-р, оприлюдненому на Урядовому порталі.

"Погодитися з пропозицією Міністерства освіти і науки щодо відміни рішення про ліквідацію державного вищого навчального закладу “Київський університет управління та підприємництва", - йдеться у документі.

Таким чином скасовується урядове розпорядження № 51 від 29 січня 2014 р., яким передбачалося ліквідувати вищий навчальний заклад.

Згідно з документом, Київський університет управління та підприємництва буде реорганізовано шляхом приєднання до Національного університету харчових технологій.

Як зазначили в Кабміні, це дозволить вирішити проблеми, які виникли в процесі ліквідації, зокрема, погасити заборгованість із заробітної плати перед його співробітниками.

Крім того, приєднання  КУУП до Національного університету харчових технологій дозволить забезпечить оптимізацію мережі вищих навчальних закладів, зокрема усунути дублювання підготовки фахівців та запобігти нераціональному формуванню обсягів підготовки спеціалістів за державний кошт.

Як зазначено у розпорядженні, реорганізація буде проведена в межах бюджетних призначень, передбачених МОН для підготовки кадрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-