Киянам завтра почнуть відключати гарячу воду

Киянам завтра почнуть відключати гарячу воду

Укрінформ
"Київенерго" розпочинає гідравлічні випробування столичних тепломереж.

Про це пише ZN.ua.

«З 14-го по 28 квітня випробування тепломереж проводитимуться від районних котелень "Теремки" та "Виноградар" та станції теплопостачання "Біличі", - йдеться у повідомленні.

У зв'язку з цим, починаючи з 16:00 13 квітня постачання гарячої води тимчасово припиниться для споживачів 29 житлових будинків, 3 дитсадків, 2 шкіл та 6 відомств у Голосіївському районі; 253 житлових будинків, 13 дитсадків, 11 шкіл, 61 відомства та 14 лікувальних закладів у Святошинському районі; 245 житлових будинків, 24 дитсадків, 12 шкіл, 67 відомств та 5 лікувальних закладів у Подільському районі столиці.

«У травні 2016 року гідровипробування будуть проводитися в центрі столиці (район залізничного вокзалу, Ботсаду, Хрещатика і Бессарабської площі), на Оболоні, житлових масивах Відрадний та Теремки, а також частини Дарницького району, які забезпечується від Дарницької ТЕЦ.», - пише видання.

Також у червні - в частині Святошинського району, на житловому масиві Мінський і Микільська Борщагівка, у липні - на Троєщині, Лісовому масиві і Воскресенці. У серпні - в мікрорайонах Нивки та Позняки.

Нагадаємо, що за інформацією Міністерства регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ, 13 квітня, в Україні завершився опалювальний сезон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-