У мережі АЗС «БРСМ-Нафта» масштабні обшуки

У мережі АЗС «БРСМ-Нафта» масштабні обшуки

Укрінформ
Національна мережа АЗС «БРСМ-Нафта» заявляє про свавілля з боку податківців і спробу рейдерського захоплення мережі.

Повідомлення про це висталене на сайті компанії.

«Національна мережа АЗС «БРСМ-Нафта» заявляє про свавілля руками податківців і спробу рейдерського захоплення мережі. В Україні нова влада продовжує використовувати старі методи тиску на бізнес, які застосовувалися при В.Януковичу. Зокрема, сьогодні 13 квітня з 9 до 10 ранку «доблесні» співробітники податкової міліції одночасно зайшли майже на 40 об'єктів мережі «БРСМ-Нафта» і її постачальників, влаштували масштабні обшуки», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ще в середині березня 2016 року у підставі рішення слідчого судді Жовтневого райсуду Полтави на нафтобазі, розташованій у Гадяцькому районі Полтавської області (один із постачальників пального в мережу «БРСМ-Нафта») був проведений обшук. Як випливає з мотиваційної частини судового рішення, його провели нібито з метою виявлення незаконно виготовленого дизельного пального.

«Однак відповідно до протоколу обшуку, припущення про незаконне виробництво не підтвердилися. Те, що було позначено в рішенні суду, знайдено так і не було. Тому за логікою, подальші дії слідства мали б припинитися. Більш того, керівництво нафтобази дало всі пояснення і вже звернулося зі скаргами в ГПУ, СБУ і НАБУ, в яких правоохоронців просять звернути увагу на неправомірність дій податківців, а в деяких випадках з ознаками корупційної складової», - наголошують у компанії.

Незважаючи на це, зазначають в «БРСМ-Нафта», перевірки на нафтобазі та слідчі дії не тільки не закінчилися, а й перемістилися в мережу «БРСМ-Нафта», на яку поставляється пальне з цієї нафтобази.

«Все це свідчить про те, що такі активності «фіскалів» далеко не випадковість, а навмисні дії за вказівкою згори. І щодо мережі розгорнута чергова масштабна і брудна кампанія зі знищення бренду. У результаті сьогодні за аналогічними невмотивованими і безпідставними рішеннями цього ж суду проводяться обшуки практично на всіх АЗК, що здійснюють діяльність під брендом «БРСМ-Нафта», а також у офісах, на складах, базах, автобазах і різних підприємствах (постачальників, логістів та т. д.)», - йдеться у повідомленні.

«Йдеться не тільки про перевірку документації, але й про блокування роботи об'єктів БРСМ, вилучення готівкових коштів (наприклад, на АЗК), здійснення інших дій, які передбачаються рішеннями судів і позбавлені всіляких правових підстав», - наголосив у цьому зв'язку директор департаменту стратегічного маркетингу компанії Олександр Мельничук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-