В Адміністрації морпортів та Іллічівському порту - обшуки

В Адміністрації морпортів та Іллічівському порту - обшуки

Укрінформ
В апараті управління ДП "Адміністрація морських портів України" (АМПУ) та в адміністрації Іллічівського морського порту органами Генеральної прокуратури України (ГПУ) були проведені слідчі дії, що пов'язані з перевіркою їх взаємовідносин з підприємством ТОВ «Спільне підприємство «Рісоіл Термінал», яке 31 березня 2016 року відкрило на території порту новий зерновий термінал.

Про це повідомляє прес-служба АМПУ.

«12 квітня в апараті управління ДП «АМПУ» (м.Одеса, Ланжеронівська, 1) та в адміністрації Іллічівського морського порту (м. Черноморськ, вул. Праці,6) відбулись слідчі дії (обшук з метою вилучення документів) пов'язані із взаємовідносинами підприємства із ТОВ «Спільне підприємство «Рісоіл Термінал», - йдеться у повідомленні.

В АМПУ повідомляють, що слідчі дії відбулись в рамках досудового розслідування у кримінальному впровадженні № 42016000000000313 на підставі ухвали Печерського районного суду м. Києва у справі № 757/11663/16к. Деталі справи не розголошують.

Як повідомляв Укрінформ, 31 березня в Іллічівському порту пройшла церемонія відкриття нового зернового терміналу компанії Risoil S.A. (Українсько-швейцарське СП). Потужність першої черги - 2 млн тонн на рік, обсяг інвестицій - $70 млн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-