Місія SOS: У Києві хочуть відкрити реабілітаційний центр для жінок

Місія SOS: У Києві хочуть відкрити реабілітаційний центр для жінок

Укрінформ
Перший в Україні реабілітаційний центр для залежних жінок планується відкрити до кінця 2016 року у Києві.

Про це заявила голова благодійного фонду "Місія SOS" Наталія Ткаченко-Ритвіна на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Статистика за минулий рік жахлива - від вживання алкоголю, наркотиків та від хвороб, з цим пов'язаних, в Україні померло 120 тисяч людей. Тобто кожні 4 хвилини ми втрачаємо одного українця. Тим часом у нашій країні немає жодного реабілітаційного центру для жінок, які потребують не тільки лікування від залежності, а й психологічної допомоги. Фонд "Місія SOS" співпрацює з мережею реабілітаційних центрів "Ренесанс", і ми плануємо в Києві цього року відкрити перший в Україні реабілітаційний центр для жінок", - сказала Ткаченко-Ритвіна.

Як додала Олена Брунська - продюсер рок-опери "Орфей та Еврідіка назавжди", прем'єра якої відбудеться 19 травня в Національній опері, частина коштів від продажу квитків піде на відкриття цього центру.

На брифінгу йшлося про ще один благодійний проект за підтримки фонду "Місія SOS". 16 - 19 квітня в Українському домі відбудеться благодійна виставка, підсумком якої у травні стане аукціон, кошти з нього підуть на відновлення будівлі Українського дому.

За словами директора державного підприємства  "Український дім" Юрiя Стельмащука, під час подій Майдану будівля зазнала збитків на близько 30 млн грн.

"Найнагальніша наша проблема - це заміна системи опалення, яка може обійтися у близько 4 млн грн", - зазначив Стельмащук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-