Адвокатам ГРУшників дали час зібрати свідків. Суд перенесли

Адвокатам ГРУшників дали час зібрати свідків. Суд перенесли

Укрінформ
Голосіївський районний суд міста Києва переніс на 14 квітня розгляд справи російських спецпризначенців Євгена Єрофеєва й Олександра Александрова.

Про це в понеділок заявив головуючий у колегії суддя Микола Дідик, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У зв'язку з клопотанням сторони захисту щодо необхідності забезпечення явки свідків, а оскільки під час судового розгляду сторони рівні в наданні суду доказів і доведенні їх переконливості перед судом, розгляд справи відкладаємо на 14 квітня на 15.00", - сказав Дідик.

Сторона захисту має забезпечити явку двох російських військовослужбовців із Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування (СЦКК) на судове засідання, яке відбудеться 14 квітня.

За словами адвоката Єрофеєва Оксани Соколовської, російські представники в СЦКК отримали дозвіл керівництва МО РФ на прибуття в Україну на допит.

"У них є дозвіл (командування. - Ред.) на виїзд, на прибуття на територію України 14 квітня", - повідомила адвокат суду.

Водночас підозрювані Александров і Єрофеєв заявили про готовність 14 квітня давати свідчення після допиту "своїх" свідків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-