Луганщина забезпечить умови для ЗНО випускникам з непідконтрольних територій

Луганщина забезпечить умови для ЗНО випускникам з непідконтрольних територій

Укрінформ
Луганська облдержадміністрація забезпечить необхідні умови для проведення ЗНО, зокрема, проживання і транспорт випускникам з непідконтрольних територій.

Про це повідомляє заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик, інформує прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

«Луганською облдержадміністрацією будуть створені всі належні умови щодо забезпечення випускників із непідконтрольної Україні території Луганської області умовами проживання та переїзду до міст проходження зовнішнього незалежного оцінювання», - запевнила Лішик.

Водночас в.о. директора Департаменту освіти і науки ОДА Тетяна Ткачова доповіла про ситуацію з реєстрацію абітурієнтів області на ЗНО-2016 та підготовку вчителів до його проведення.

«У 2016 році на ЗНО зареєструвалися 4331 особа, серед них випускників цього року - 3204, випускників минулих років - 1127. До обласних служб було доведено графік проведення основної (05.05-17.06.2016р.) та додаткової (14.06-04.07.2016р.) сесій ЗНО», - сказала вона.

За її словами, зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури, математики, історії України відбудеться в кожному місті та районі Луганської області, для чого створено 21 пункт проведення ЗНО, які відповідають вимогам Міністерства освіти і науки України та Українського центру оцінювання якості освіти.

Водночас ЗНО з інших предметів відбудеться у м. Сєвєродонецьку та Старобільскому районі. Додаткова сесія - у м. Сєверодонецьку.

Найбільша кількість учасників, зареєстрованих на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання, з української мови і літератури - 4331 особи, на історію України - 3158, математику - 2442, біологію - 1575, на всі інші 8 предметів зареєстровано до 1000 учасників з кожного предмету.

На ЗНО-2016 у Луганській області зареєструвалися 254 учні з тимчасово окупованої території, які навчаються екстерном.

За безпеку проведення ЗНО в 2016 році відповідатимуть силові структури та служби правопорядку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-