Справа BlaBlaCar: мати зниклого хлопця певна, що він живий

Справа BlaBlaCar: мати зниклого хлопця певна, що він живий

Відео
Укрінформ
Батьки 25-річного Тараса Познякова, який зник 4 квітня дорогою зі Львова до Києва, просять жителів Київської області перевірити свої камери спостереження.

Про це вони заявили журналістам під час пошуків сина. Відео виклала у Фейсбуці волонтер АТО Емма Маєва, котра першою повідомила про зникнення Тараса 5 квітня, інформує "Українська правда. Життя".

"Зрозумійте, дуже багато сил пішло у попередні дні на пошуки нашого сина. Тому ми не в змозі надавати інтерв'ю чи прес-конференції. Ми хотіли подякувати усім небайдужим людям, які підключилися до пошуку нашого сина. Я впевнена, що він на сьогоднішній день живий. Але, будь ласка, надавайте нам перевірену достовірну інформацію, тому що для її опрацювання потрібно багато часу", — сказала мати хлопця.

Батьки звернулися до всіх жителів Київщини, зокрема Бояркиі і Білоцерківки, з проханням перевірити свої відеореєстратори, камери на будинках. "Можливо, є інформація про нашого сина на ваших відеозаписах", — додала мати Тараса.

Раніше батьки припускали, що Тараса могли викрасти з метою викупу. "Батьки заявили про те, що готові на будь-яку суму викупу, аби сина повернули живим", — написала Емма Маєва у Фейсбуці в четвер увечері.

Водночас батько Тараса повідомив, що 4 квітня той їхав на дуже важливу зустріч на своєму транспортному засобі. Реєстраційний номер машини ВС 4446 СІ. Audi 6 сірого кольору.

П'ятий день хлопця шукають батьки, поліція та кінологи. У четвер до пошуків підключилися водолази.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-