На Вінниччині міст різали на металобрухт. Зловмисникам світить 5 років

На Вінниччині міст різали на металобрухт. Зловмисникам світить 5 років

Укрінформ
Працівники калинівської поліції затримали зловмисників, які вночі вирізали металеві конструкції з місцевого залізничного мосту через річку.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Вінницькій області.

Демонтовані конструкції крадії перевозили на двох легкових автомобілях у пункт приймання металобрухту.

«Як розповів начальник Калинівського відділу поліції Петро Скічко, під час нагляду за безпекою дорожнього руху в м. Калинівці працівники поліції зупинили автомобіль «ВАЗ 2106», у багажнику та на задньому сидінні якого виявили металеві решітки, зняті з місцевого залізничного мосту. У цей час інша автівка «Жигулі» зупинилась за кілька метрів, а її водій кинувся навтьоки. У салоні машини знаходилися такі самі металеві конструкції. Як з'ясувалося, водії та ще двоє місцевих жителів демонтували міст, щоб частини металевих конструкцій здати на металобрухт. Один із затриманих правопорушників - 20-річний місцевий житель, особи ще трьох його спільників встановлені», - йдеться у повідомленні.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб). За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років ув'язнення. Затриманому оголошено про підозру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-