Суд у справі Краснова розійшовся до понеділка

Суд у справі Краснова розійшовся до понеділка

Укрінформ
Апеляційний суд Києва переніс розгляд апеляційної скарги адвокатів лідера цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова на його арешт на 11 квітня.

Про це у вівторок заявив головуючий в колегії суддя Віктор Глиняний, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд переносить розгляд апеляційної скарги на 11 квітня на 16.45", - сказав він.

Суддя задовольнив клопотання сторони захисту щодо перегляду відеозапису з судового засідання в Шевченківському райнному суді Києва, на якому суддя Павло Слободянюк, на думку адвокатів, з порушеннями чинного законодавства змінив міру запобіжного заходу Краснову з утримання під цілодобовим арештом на тримання під вартою. До 11 квітня суд і сторона обвинувачення мають ознайомитися з цим відеозаписом, оскільки в судовому засіданні передивитись ці докази не було технічної можливості.

Нагадаємо, 21 березня Шевченківський райсуд Києва задовольнив клопотання прокурора Андрія Сватка про зміну Краснову запобіжного заходу з цілодобового домашнього арешту на взяття під варту до 26 квітня.

У ніч на 28 лютого СБУ затримала одного з організаторів блокади Криму Станіслава Краснова. 1 березня Генпрокуратура попросила суд взяти Краснова під варту з можливістю внесення застави - 20 мільйонів гривень. СБУ заявила, що Краснов передав російським спецслужбам списки військових полку "Азов".

Краснов підтвердив, що мав контакти з іноземними спецслужбами, але стверджує, що це було в інтересах України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-