Агентству з розшуку корупційних активів відкриють реєстр довіреностей

Агентству з розшуку корупційних активів відкриють реєстр довіреностей

Укрінформ
Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, отримає доступ до інформації з Єдиного реєстру про зареєстровані довіреності (у тому числі їх дублікати), а також про припинення їх дії.

Про це йдеться у наказі Мін'юсту від 24.03.2016 №831/5 "Про внесення змін до Положення про Єдиний реєстр довіреностей", оприлюдненому 4 квітня.

"Національне бюро під час здійснення повноважень, визначених законом України "Про Національне антикорупційне бюро України", Національне агентство під час здійснення повноважень, визначених законом України "Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів", користуються інформацією з Єдиного реєстру про зареєстровані довіреності (у тому числі їх дублікати), а також про припинення їх дії", - йдеться в наказі.

Доступ до реєстру надаватиметься на підставі укладеного договору з адміністратором реєстру з використанням електронного цифрового підпису.

Нацагентству забороняється передавати іншим особам за їхнім зверненням інформацію, отриману з Реєстру, крім випадків, установлених законом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-