Київський відділок поліції вночі пережив штурм

Київський відділок поліції вночі пережив штурм

Укрінформ
У Києві близько 20 осіб напередодні пізно ввечері намагалися прорватися до Солом'янського районного управління поліції, щоб "визволити" свого затриманого товариша.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у місті Києві.

Як зазначається у повідомленні, екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль за порушення правил дорожнього руху. Оскільки водій вів себе агресивно та некоректно, патрульні доставили його до Солом'янського управління поліції Києва для складання адміністративного протоколу за статтею 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Дорогою чоловік зателефонував своїм знайомим та повідомив про подію.

"Близько 15-20 осіб, які називалися представниками громадської організації, прибули до Солом'янського управління, вели себе агресивно, намагалися проникнути в середину, виламати двері та "визволити" свого товариша. Правоохоронці вимушені були викликати спеціальні підрозділи для стабілізації ситуації", - зазначили у поліції.

Та додали, що двоє із прибулих чоловіків прорвалися в адміністративну будівлю поліції, при цьому нанесли тілесні ушкодження правоохоронцю, який знаходився при виконанні службових обов’язків та намагався зупинити незаконне проникнення.

Наразі ситуація стабілізована. Двоє чоловіків затримано. Проводиться перевірка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-