Адвокат Шапакіна пояснив, чому найняв охоронців

Адвокат Шапакіна пояснив, чому найняв охоронців

Укрінформ
Адвокат Сергій Козаченко, який захищає екс-заступника керівника Головного слідчого управління Генпрокуратури Володимира Шапакіна, заявив, що через загрозу життю змушений був найняти приватних охоронців.

Про це він повідомив під час прес-конференції в Укрінформі.

"Стосовно мене було вчинено чотири злочини. У зв`язку з бездіяльністю Нацполіції в їх розслідуванні був змушений найняти приватну охорону", - сказав він.

Козаченко розповів, що 30 березня невідомі обстріляли на автостоянці його автомобіль, а восени минулого року на його подвір`я кинули дві гранати. Працівники поліції тоді, за його словами, прибули на місце події лише через п`ять годин.

За інформацією адвоката, до нападу на нього причетні представники організованого збройного угруповання.

Козаченко впевнений, що кинуті у його подвір`я гранати та обстріл авто пов'язані з його професійною діяльністю, зокрема захистом Шапакіна.

Як повідомляв Укрінформ, колишній заступник керівника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України Володимир Шапакін і колишній заступник прокурора Київської області Олександр Корнієць, відомі як "діамантові прокурори", були затримані в липні 2015 року. Під час обшуків у них  було виявлено понад 500 тис. доларів готівкою, автомат Калашникова і холодну зброю, багато ювелірних виробів. За даними слідства, Корнієць і Шапакін змовилися та отримали хабар у розмірі 3 млн 150 тис. грн. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-