Бойовик

Бойовик "Німець" навоював на п'ять років строку, але умовного – за покаяння

Укрінформ
Київський районний суд Харкова засудив харків'янина, який входив до складу незаконного озброєного формування "ДНР", але добровільно з'явився в обласне управління СБУ з повинною, до 5 років позбавлення волі з випробувальним терміном 2 роки.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів начальник прес-центру Управління СБУ в Харківській області полковник Владислав Абдула.

"У червні 2014 року харків'янин приєднався до терористичної організації "ДНР". Отримавши прізвисько "Німець", він впродовж п'яти місяців чергував на блокпостах терористів, що учинили опір силам АТО, пропагував відділення території України. Він також збирав інформацію з районів проведення АТО і передавав її кураторам в Росію", - відмітив Абдула.

За його словами, згодом, зневірившись в ідеях "народних республік", бойовик вернувся до Харкова.

"У лютому 2015 року він добровільно з’явився в обласне уравління СБУ з повинною і надав переконливі докази російської агресії проти України", - додав Абдула.

За його словами, суд визнав бойовика винним у скоєнні злочину за ст. 110 Кримінального кодексу України і засудили до 5 років позбавлення волі  - з випробувальним терміном 2 роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-