Міноборони скоротило 446 наказів, що заважали оперативності

Міноборони скоротило 446 наказів, що заважали оперативності

Укрінформ
Міноборони скоротило 446 наказів, які втратили актуальність. Відповідний наказ підписав у четвер міністр оборони Степан Полторак під час засідання Комітету реформ Міноборони та Збройних Сил України.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я хотів би у вашій присутності підписати ще один наказ, яким скорочуються ще 446 наказів. Я хотів би зауважити, що це не просто скорочення наказів, а це накази, які в принципі заважали оперативно приймати рішення", - сказав Полторак.

Він додав, що аудит наказів, які вже не актуальні, проводився в період з 2010 року по 2015 рік.

"Після проведення аудиту наказів міністра оборони, ми провели аудит наказів, які тільки віддавалися в період з 2010 року по 2015 рік, переважна більшість з них втратили актуальність або стали перепоною на шляху проведення оборонної реформи. Мною було прийнято на тому тижні рішення про визначення такими, що втратили чинність, понад 130 наказів"- додав міністр.

Він звернувся до своїх заступників, начальника Генерального штабу, керівників структурних підрозділів та попросив до кінця травня поточного року завершити аудит керівних документів і наказів.

"Я попросив би до 30 травня доповісти про виконання заходів заступників міністра оборони, начальника Генерального штабу, керівників структурних підрозділів щодо доопрацювання і переопрацювання відповідно до норм та нових підходів, стандартів інших керівних документів і наказів", - зазначив Полторак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-