Біля станції метро

Біля станції метро "Лівобережна" сталася бійка зі стріляниною

Укрінформ
У Києві біля станції метро "Лівобережна" сталася бійка зі стріляниною. Постраждалих з вогнепальними пораненнями не має.

Про це інформує прес-служба столичної поліції.

"О 16:50 чергова частина Головного управління Національної поліції у місті Києві отримала повідомлення про бійку зі стрільбою на вул. Микільсько-Слобідській. Неподалік від вказаної адреси знаходився автопатруль підрозділу особливого призначення. Правоохоронці поспішили за викликом та зупинили бійку", - йдеться у повідомленні.

Попередньо учасники протилежних сторін розповідають, що конфлікт розпочали їх опоненти. Нібито, аби зупинити дії свого супротивника, один з чоловіків скористався власною травматичною зброєю, на яку має дозвіл.

"На місці працює слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції, яка документує подію, вилучає зброю та дозволи. Крім того правоохоронці встановлюють свідків та очевидців події та з’ясовують причини й обставини", - повідомили у прес-службі.

Учасники конфлікту надають свої пояснення в управлінні поліції.

Відомості про подію зареєстровані до журналу Єдиного обліку заяв та повідомлень про правопорушення. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за статтею 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-