Фонд Ложкіна провів другий благодійний аукціон для Центру дитячої кардіохірургії

Фонд Ложкіна провів другий благодійний аукціон для Центру дитячої кардіохірургії

Укрінформ
28 березня в Мистецькому Арсеналі відбувся другий благодійний аукціон в рамках проекту «Мистецтво заради життя», організований Фондом Бориса Ложкіна.

Свої роботи для участі в проекті надали кращі українські художники. Про це Борис Ложкін написав на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомив Ложкін, кошти від продажу картин підуть на придбання сучасної медичної апаратури для Центру дитячої кардіохірургії Іллі Ємця.

«Зібрані на цьому аукціоні кошти ми плануємо витратити на покупку реанімаційної системи Flow-I, яке дозволяє проводити анестезію недоношеним дітям. Таке обладнання з'явиться в Україні вперше. Я вдячний всім, хто взяв участь в сьогоднішньому аукціоні. Упевнений, що завдяки медичному обладнанню, яке ми придбаємо, Центр Ємця подарує життя ще багатьом тисячам маленьких українців», - зазначив він.

За словами Ложкіна, на гроші, зібрані за підсумками першого аукціону «Мистецтво заради життя» в травні минулого року, фонд придбав і передав Центру Іллі Ємця унікальний УЗ-апарат Phillips EPIQ-7, c допомогою якого діагностувати хвороби серця у дітей до народження тепер можливо і в Україні. За допомогою цього обладнання медики Центру вже врятували життя понад 5 тисяч дітей. Крім того, кошти, зібрані на першому аукціоні, дозволили обладнати сучасне реанімаційне місце для малюків, які перенесли операції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-