Юрій Лоза повеселив соцмережі заявою про бездарность Джаггера

Юрій Лоза повеселив соцмережі заявою про бездарность Джаггера

Укрінформ
Популярний наприкінці 80-х – початку 90-х радянський музикант Юрій Лоза днями розкритикував культових західних музикантів за "невміння співати і грати", чим дуже потішив соцмережі.

"80% того, що проспівано Led Zeppelin, слухати неможливо, тому що це зіграно і проспівано погано. У той час це все сприймалося, все подобалося. Rolling Stones гітару не налаштували за все життя жодного разу, а Джаггер у жодну ноту не потрапив... Кіт Річардс як тоді не вмів грати, так і зараз не вміє. Але в цьому є певний драйв, кайф якийсь..", - без докорів сумління заявив співак в ефірі російського РЕН-ТВ, при цьому додав, що не здивується, якщо після цієї програми на нього виллються цебри бруду. Як у воду дивився! "Історична" заява одразу ж породила масу жартів:

"Після прочитаного тільки одне запитання: хто такий Юрій Лоза?", "Пліт почав протікати", "Маразм підкрався непомітно)))", «Лоза все життя потрапляв у всі ноти. І більше нікуди», - посипалися коментарі.

Вокаліст групи Tesla Boy Антон Севідов у себе на сторінці пофантазував, як подібну критику міг сприйняти сам Мік Джаггер:

У коментарях йому відповіли: "Молодець Джаггер. Знайшов мужність визнати творчу перевагу Юрія. Чому мовчать Led Zeppelin?" - "Вони зайняті. У терміновому порядку розучують "О, мой плот, сшитый...".

Тим часом Мік Джаггер вже заспівав:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-