Аварія Боїнга: рятувальники працюватимуть в аеропорту до ранку

Аварія Боїнга: рятувальники працюватимуть в аеропорту до ранку

Фото
Укрінформ
Пошукова операція в аеропорту Ростова-на Дону завершиться не раніше 9 ранку неділі.

Як повідомив ТАСС глава МНС Володимир Пучков, рятувальники працюватимуть цілодобово.

"Після цього буде продовжена робота з надання технічної та технологічної допомоги і підтримки Міждержавного авіаційного комітету, Слідчому комітету і всім службам, які виконують свої завдання", - сказав він.

На місці трагедії виявлено вже понад 100 фрагментів тіл, всі вони відправлені на експертизу, повідомив у свою чергу начальник Південного регіонального центру МНС Ігор Одер. Терміни їх ідентифікації можуть зайняти до двох місяців, додав він.

В Ростов-на-Дону з'їжджаються родичі загиблих, а також авіаційні експерти, які візьмуть участь у розслідуванні обставин катастрофи літака авіакомпанії FlyDubai.

Ідентифікація останків загиблих пройде з допомогою аналізу ДНК, повідомило ТАСС джерело в оперативному штабі. "Процедури впізнання як такої не буде через те, що тіл цілих немає. Пізнати їх немає можливості, тому що є тільки фрагменти тіл, ідентифікація буде проходити з допомогою аналізу ДНК", - сказав співрозмовник агентства.

Він додав, що процедура забору матеріалів для аналізів буде проходити в медичних установах найближчим часом.

Розслідування аварії Boeing авіакомпанії FlyDubai буде довгим, заявив журналістам міністр транспорту РФ, голова урядової комісії з розслідування авіакатастрофи Максим Соколов. "Розслідуванням буде займатися СК і Міждержавний авіаційний комітет", - сказав Соколов за підсумками засідання комісії.

В районі катастрофи Boeing задіяно понад 800 слідчих і рятувальників.

За словами губернатора Ростовської області Василя Голубєва, "площа розкиду (уламків) - близько тисячі квадратних метрів". Роботу ускладнюють погані погодні умови.

Нагадаємо, пасажирський літак Boeing 737-800 авіакомпанії Flydubai, що слідував за маршрутом Дубай - Ростов-на-Дону, розбився при посадці на злітно-посадковій смузі аеропорту. В результаті аварії загинули 62 людини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-