Правоохоронці вилучили в учасника АТО гранати і боєприпаси

Правоохоронці вилучили в учасника АТО гранати і боєприпаси

Укрінформ
Співробітники Білгород-Дністровського відділу поліції Одеської області виявили і вилучили гранати та набої в будинку, де тимчасово мешкав один із громадян, прибулих із зони АТО.

Про це повідомили Укрінформу в відділі комунікацій Одеського облуправління Національної поліції України.

"Реагуючи на повідомлення 27-річної мешканки міста про виявлену в житловому будинку підозрілу металеву коробку з боєприпасами, слідчо-оперативна група провела з дозволу господині огляд будинку, передусім металеву коробку. З неї вилучили гранату Ф-1, гранату РГН-5, шість запалів до гранат, а також 23 набої для пристрою з відстрілу гумовими кулями калібру 9 мм", - зазначили в поліції.

Вилучені боєприпаси передано для проведення експертизи.

«Жінка пояснила поліції, що металева коробка належить її 26-річному співмешканцеві, який нещодавно повернувся із зони АТО. Щодо нього обрано запобіжний захід - утримання під вартою", - уточнили в відділі комунікацій, пославшись на заступника керівника Білгород-Дністровського відділу поліції Сергія Чолпана.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Слідство триває, йдеться в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-