У Лисичанську і Щасті мовитиме НТКУ

У Лисичанську і Щасті мовитиме НТКУ

Укрінформ
Національна телекомпанія України (НТКУ) отримала дозвіл тимчасово мовити в зоні проведення антитерористичної операції до її завершення у місті Лисичанську на радіочастоті 88,2 МГц та у Щасті на частоті 88,0 МГц.

Про це повідомляє прес-служба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення України.

"На засіданні 17 березня Національна рада внесла зміни до свого рішення про мовлення телерадіоорганізацій на території проведення антитерористичної операції. Національна телекомпанія України отримала дозвіл тимчасово мовити в зоні проведення АТО до її завершення на радіочастоті 88,2 МГц у місті Лисичанську і 88,0 МГц у місті Щасті (потужність передавачів - 0,3 кВт)", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, враховуючи звернення компанії, Національна рада вилучила ТОВ «ТРК «Україна» з переліку телерадіоорганізацій, яким надано дозвіл на тимчасове мовлення у цифровому стандарті на 22 каналі у місті Волновасі Донецької області. Тож на цьому цифровому телеканалі продовжують мовити п'ять телерадіоорганізацій - «Студія 1+1», ТРК «Україна» (логотип «Донбас»), «5 канал», «UA:Перший», філія НТКУ «Донецька регіональна дирекція».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-