Більшість українців не хочуть бачити в наступній Раді тих самих нардепів

Більшість українців не хочуть бачити в наступній Раді тих самих нардепів

Укрінформ
У разі дострокового розпуску Верховної Ради майже 59% українців позитивно ставляться до пропозиції заборонити депутатам цього скликання брати участь у наступних виборах.

По це свідчить соціологічне опитування, проведене Центром Разумкова з 19 по 24 лютого 2016 року, йдеться в прес-релізі, який є в розпорядженні Укрінформу.

"58,7% опитаних позитивно поставилися до пропозиції у разі дострокового розпуску Верховної Ради депутатам цього скликання заборонити брати участь у наступних  позачергових парламентських виборах (не підтримали б таку пропозицію 21,2%)", - зазначається в повідомленні.

Дослідження також показало, що серед шляхів подолання нинішньої політичної кризи 29,3% опитаних підтримали б повне "перезавантаження" влади (дострокові вибори Верховної Ради, Президента, формування нового Кабінету міністрів), 24,6% - початок переговорів між усіма фракціями, що сформували коаліцію за участю Президента та уряду, з метою досягнення компромісу щодо складу Кабміну, кандидатури його керівника та програми дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-