Порошенко: Ми вшановуємо кожного з живих героїв і пам'ятаємо тих, хто не повернувся

Порошенко: Ми вшановуємо кожного з живих героїв і пам'ятаємо тих, хто не повернувся

Укрінформ
Слава і всенародне визнання, здобуті батальйоном героя України генерал-майора Кульчицького, оплачено дорогою ціною - життями 25 бійців. 104 бійці цього батальйону отримали державні нагороди за виявлений героїзм.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час урочистостей з нагоди відзначення другої річниці створення батальйону імені героя України генерал-майора Кульчицького, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Слава та всенародне визнання, здобуті вашим батальйоном у боях, оплачені страшною, дорогою ціною - життям 25 побратимів, що загинули в боях із терористами, а також кров'ю 82 бійців, які отримали поранення. Впевнений, що ми завжди пам'ятатимемо героя України генерал-майора Сергія Петровича Кульчицького, його ім'я назавжди залишається і в моєму серці, і у ваших серцях», - сказав Порошенко.

Президент також зауважив, що за відданість, хоробрість та мужність 104 бійці батальйону імені Кульчицького отримали високі державні нагороди.

«Ми вшановуємо кожного з живих героїв і пам'ятаємо тих, хто не повернувся. Іменами загиблих героїв сьогодні названі вулиці в наших містах і селах, школи, парки. Вдячні українці завжди вшановують пам'ять своїх захисників», - резюмував Глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-