"Квасне" обличчя: Шарапова дістала патріотичну пропозицію

Укрінформ
Тенісистці Марії Шараповій запропонували стати обличчям "В'ятського квасу", що став широко відомим півтора року тому після прес-конференції Путіна.

Про це повідомляє Інтерфакс із посиланням на представника компанії-виробника "Вятич" Марію Печонкіну.

За її словами, пропозицію спортсменці було направлено напередодні в електронному вигляді.

"Вона (Шарапова. - ІФ.) попросила кілька днів (подумати. - ІФ.)", - додала представниця.

Печонкіна зауважила, що кіровська компанія готова запропонувати спортсменці, у допінг-пробі якої було знайдено заборонену речовину мельдоній, співпрацю "у будь-якій прийнятній для Марії формі".

"Зараз вона в депресивному стані, від неї відмовляються рекламні компанії. Тому хотілося б її підтримати - і з почуття патріотизму, і поваги", - пояснила вона.

Нагадаємо, Шарапова 7 березня зізналася, що в її організмі було виявлено заборонену речовину мельдоній. Після цього ITF тимчасово дискваліфікувала 28-річну спортсменку. Спонсори росіянки, серед яких Nike і TAG Heuer, припинили співпрацю, а Porsche скасувала всі заходи зі спортсменкою до кінця розслідування. Давній спонсор тенісистки марка Evian заявила про те, що буде стежити за ходом розслідування скандалу.

"В'ятський квас" став популярний після прес-конференції Путіна в грудні 2014 року, коли кіровський журналіст поскаржився президенту, що великі торговельні мережі не беруть на реалізацію "В'ятський квас".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-