Комісія так і не обрала членів НАЗК і оголосила перерву до ранку

Комісія так і не обрала членів НАЗК і оголосила перерву до ранку

Укрінформ
Комісія з обрання членів Національного агентства з питань протидії корупції під час засідання в ніч на середу не змогла проголосувати за одну з відібраних ними раніше кандидатур до Агентства і оголосила перерву в засіданні до 12.00 середи.

Про це повідомляють «Подробности».

"Під час засідання в Міністерстві юстиції України в середу вночі члени комісії по черзі обговорювали кожного з 9 кандидатів і голосували за їх обрання членом НАЗК, проте жодна з кандидатур не набрала необхідних 6-ти голосів членів комісії", - наголошується в повідомленні.

Після короткого обговорення підсумків першого туру голосування, комісія провела повторне голосування, проте з тим же нульовим результатом.

Зважаючи на відносну незмінність результатів голосування по кожній з кандидатур, члени комісії почали дискутувати стосовно доцільності продовження засідання вночі і була озвучена пропозиція оголосити перерву до 9.00 середи, однак і вона не отримала підтримки.

В результаті, близько 2.00 середи члени комісії прийняли рішення оголосити перерву в засіданні до 12.00 години 16 березня та розійшлися.

Як раніше повідомляло агентство, президент хотів, щоб члени антикорупційного агентства були призначені до ранку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-