Старший слідчий ДФС погорів на хабарі

Старший слідчий ДФС погорів на хабарі

Укрінформ
Генпрокуратурою спільно з спецпідрозділом Головного управління власної безпеки ДФС під час одержання хабара затримано старшого слідчого Державної фіскальної служби.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

"Під час отримання неправомірної вигоди затримано старшого слідчого в особливо важливих справах Міжрегіонального головного управління Державної фіскальної служби України - Центрального офісу з обслуговування великих платників та його посередника (фізичну особу)", - йдеться в повідомленні.

В прес-службі роз'яснюють, що посадовець отримав хабар у розмірі 5500 дол. США.

"Встановлено, що вказаний посадовець правоохоронного органу вимагав та одержав через посередника від представника одного з суб'єктів господарювання неправомірну вигоду у сумі 5500 доларів США (еквівалент 141 тис. 900 грн за офіційним курсом НБУ) за невчинення передбачених законом заходів з притягнення службових осіб цього суб'єкта до кримінальної відповідальності, тобто вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України", - зазначається у повідомленні.

Проводяться невідкладні слідчі та процесуальні дії. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-