За

За "прорив" у комітет Ради поліція відкрила справу

Укрінформ
Київська поліція розпочала кримінальне провадження щодо подій у Комітеті Верховної Ради.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у м.Києві.

"Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Поліція з’ясовує всі обставини події та встановлює осіб, причетних до правопорушення", - йдеться у повідомленні.

Інформація про те, що до приміщення комітету ВР увірвалося близько 50 осіб, надійшло до поліції о 15:20. Як зазначили у поліції, о 16:30 невідомі залишили адмінбудівлю. На місці події працює слідчо-оперативна група Печерського управління поліції.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок вдень на засідання комітету ВР з питань фінансової політики і банківської діяльності прорвалися валютні позичальники. Вони заблокували двері комітету та під вигуки "Ганьба!" почали випускати народних депутатів із зали.

Організатори "валютного майдану" виступають проти законопроектів про реструктуризацію валютних кредитів під №4004 та №4004-1, оскільки вважають, що під їхню дію не підпадає значна частина валютних позичальників.

Комітет ВР з питань фінансової політики і банківської діяльності сьогодні на своєму засіданні запропонував винести в сесійну залу два законопроекти (№4004 та №4004-1) про реструктуризацію валютних іпотечних кредитів та за споживчими кредитами, щоб депутати самі визначилися, якому з проектів надати перевагу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-