ООН відмовилася співпрацювати з Шараповою

ООН відмовилася співпрацювати з Шараповою

Укрінформ
Програма розвитку ООН припинила співпрацю з Марією Шараповою в якості посла доброї волі через допінговий скандал.

Про це повідомляє The Guardian.

"Ми минулого тижня призупинили її (Шарапової - ред.) роль як посла доброї волі та будь-які заплановані заходи на час розслідування", - цитує видання заяву ООН.

Разом з тим ООН висловила подяку Шараповій за її допомогу - передусім, за підтримку людей, постраждалих в результаті аварії на Чорнобильській АЕС.

Марія Шарапова співпрацювала з ООН в якості посла доброї волі з 2007 року, коли тенісистка перерахувала 100 тисяч доларів на допомогу постраждалим в результаті Чорнобильської аварії. Пізніше Шарапова запустила програму стипендій на загальну суму 210 тисяч доларів.

На початку березня 2016 року Марія Шарапова оголосила, що її допінг-проба виявилася позитивною. Тенісистка протягом тривалого часу приймала мельдоній - препарат, який з 2016 року включений до списку заборонених. У зв'язку з допінговим скандалом з Шараповою почали розривати рекламні контракти. Зокрема, від співпраці зі спортсменкою відмовився її найбільший рекламний партнер - компанія Nike. За підсумками розслідування Шараповій може загрожувати тривала дискваліфікація.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-