Помічник нардепа вразив п'яним

Помічник нардепа вразив п'яним "шоу": Маю право, я жива людина

Відео
Укрінформ
Помічник народного депутата, колишній заступник Голови Держлікслужби Андрій Захараш став новою зіркою Youtube. П’яного Захараша затримали сусіди та викликали поліцію.

Як вказано на сайті Посіпаки, Захараш є помічником на громадських засадах народного депутата Михайла Довбенка (БПП), у попередніх скликаннях він був помічником нардепів Ігоря Зварича та Володимира Кафарського, пише Українська правда.

П'яний чиновник на авто кружляв житловим масивом на Петропавлівській Борщагівці у Києві, його затримали охоронці та викликали поліцію, повідомляє 24 канал.

Доки чекали поліцію, Захараш влаштував справжнє шоу. Він викрикував, що за ним стоять люди з прокуратури, кликав на допомогу спікера ВР Володимира Гройсмана та вдавав, що його б’ють.

Поліція склала на чиновника протокол за водіння у нетверезому стані та за керування без документів. Крапку в цій справі поставить суд.

Захараш у коментарі ТСН підтвердив, що то був він і сказав, що наразі перебуває за кордоном.

"Я за кермо п'яний не сідав... Я не виїжджав на машині за місто. Я не виїжджав за шлагбаум, я просто машину переставив… Ну то я трішки випив, ну то я маю право, я жива людина", - пояснив він у телефонній розмові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-