У справі про Graffське пограбування - обшуки. Знайшли стоси валюти і коштовності

У справі про Graffське пограбування - обшуки. Знайшли стоси валюти і коштовності

Фото
Укрінформ
Співробітники ГПУ та СБУ у суботу провели низку обшуків у Києві та області у справі про пограбування у 2014 році ювелірного магазину правоохоронцями.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ

"У суботу, 12 березня 2016 року, слідчі Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України спільно із співробітниками СБ України з метою виявлення та вилучення викраденого майна, а також встановлення усіх причетних до вчинення цих злочинів осіб, на підставі ухвал суду проводять низку обшуків у м. Києві та Київській області. На теперішній час у ході обшуків виявлено велику кількість дорогоцінних ювелірних виробів та значні суми готівки в іноземній валюті. Здійснюються заходи з встановлення їхнього походження", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Управлінням з розслідуванням особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України у жовтні 2015 року завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою колишніх слідчого СВ та оперуповноваженого відділення кримінального розшуку Печерського РУ ГУМВС України у м. Києві у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 185, ч. 3 ст. 365 КК України, а також цивільної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 185 КК України, які 20.08.2014 у приміщеннях магазину «Graff», діючи за попередньою змовою, таємно викрали ювелірні вироби та інше майно цього суб'єкту господарювання на загальну суму понад 30 млн грн.

За наслідками досудового розслідування пред'явлено цивільний позов на суму 26 млн грн. При цьому викрадені ювелірні вироби та інше майно на суму 4 млн грн повернуто у ході слідства.

Фото: ГПУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-