За безлад на Широкому лані покарали ще чотирьох офіцерів

За безлад на Широкому лані покарали ще чотирьох офіцерів

Укрінформ
Миколаївський районний суд розглянув ще чотири протоколи про вчинення адміністративних правопорушень за ст. 172-15 КУпАП відносно офіцерів, які безпосередньо відповідали за переміщення та облаштування особового складу 53 окремої механізованої бригади на Широколанівському полігоні.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

«Командиру бригади та його першому заступнику - начальнику штабу призначено покарання у виді арешту з утриманням на гауптвахті терміном 10 і 8 діб відповідно. Заступнику начальника з тилу оперативного командування «Схід» та командиру бригади з виховної роботи, підлеглі яких скаржились військовому прокурору Миколаївського гарнізону на незадовільні соціально-побутові умови в польовому таборі, суд призначив покарання у виді арешту з утриманням на гауптвахті терміном 10 діб», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, усього військовою прокуратурою Південного регіону України до суду направлено 10 адміністративних протоколів, за результатами рішень яких суд визнав винними у недбалому ставленні до служби вже 9 офіцерів оперативного командування "Схід" та осіб командного складу 53 бригади.

Розгляд судом адміністративного протоколу відносно ще однієї особи службової особи триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-