Севастопольська прокуратура у суді вимагає закрити дитячу поліклініку

Севастопольська прокуратура у суді вимагає закрити дитячу поліклініку

Укрінформ
У Севастополі підконтрольна Росії прокуратура Нахімовського району направила до суду позов про заборону діяльності дитячої поліклініки Міської лікарні №4.

Про це повідомляє Крим.Реалії.

Зокрема, прокуратура встановила, що Міська лікарня №4 для розміщення дитячого медзакладу використовує вбудовані нежитлові приміщення.

«Перевіркою також встановлено, що будівля дитячої поліклініки не сейсмостійка, її несучі конструкції не відповідають зведенню правил технічних регламентів, які підлягають обов'язковому дотриманню. Фізична зношеність фундаменту становить 50%. Покриття підлоги і стін зношене більш ніж на 80%. Зовнішнє оздоблення стін зруйноване, відновленню не підлягає і має значне фізичне зношення», – стверджують у відомстві.

У цьому зв'язку прокуратура звернулася до суду.

Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року Президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію й анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили низку економічних санкцій проти Москви.

Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-