Адвокат боїться, що до Савченко у СІЗО можуть застосувати силу

Адвокат боїться, що до Савченко у СІЗО можуть застосувати силу

Укрінформ
Адвокат Микола Полозов, який є одним із захисників Надії Савченко у суді, допускає, що у СІЗО його підзахисну, котра оголосила сухе голодування, годуватимуть силою.

Про це він заявив під стінами СІЗО-з, де утримується Надія, куди приїхав з колегою Марком Фейгіним, аби умовити Савченко припинити сухе голодування.

"Вони навряд чи допустять варіант, при якому Надія може померти. Це означає, що до неї буде застосовуватися насилля", - цитує юриста  Hromadske.TV у Твіттері.

Водночас, за словами Полозова, все ускладнюється тим, що на носі свята, і "до 9 березня ніхто крім співробітників ізолятора не знатиме, що відбувається".

При цьому адвокат сумнівається, що Савченко могла передумати розпочинати "сухе голодування". "Надія не та людина, що вчора сказала "голодуватиму", а сьогодні відмовилась. Мало надії", - зауважив він.

Нагадаємо, вчора Надія Савченко після того, як на засіданні суд не надав їй останнє слово, заявила про намір розпочати у п'ятницю, 4 березня, "сухе голодування". Як відомо, "сухе голодування" через 5-7 днів призводить до смертельного результату.

Російське слідство обвинувачує Савченко за статтями «вбивство» і «замах на вбивство». Українка всі обвинувачення відкидає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-