Офіцера 53-ї бригади посадили на «губу» за збиткування з бійців

Офіцера 53-ї бригади посадили на «губу» за збиткування з бійців

Укрінформ
Миколаївський райсуд виніс рішення стосовно ще одного офіцера 53-ї омбр, який безпосередньо відповідав за організацію харчування особового складу, переміщеного на Широколанівський полігон.

Про це повідомляє Військова прокуратура Південного регіону України.

"Начальнику продовольчої служби бригади за недбале ставлення до служби відповідно до ст. 172-15 КУпАП призначено покарання у вигляді арешту терміном 10 діб з утриманням на гауптвахті", - йдеться в повідомленні.

Ще п’ять адміністративних протоколів знаходяться на розгляді в суді. Утім, учора суд удруге переніс розгляд справи заступника начальника з тилу оперативного командування «Схід», начальника штабу бригади та заступника командира бригади з виховної роботи. Адвокати зазначених офіцерів під різними приводами намагаються відтягнути винесення покарання їх підзахисним.

Наразі жоден з цих офіцерів не визнає своєї провини у тому, що для особового складу бригади не були створені належні умови перебування у польовому таборі, і людей фактично кинули на призволяще: без даху над головою, без гарячої їжі, води тощо.

Нагадаємо, що раніше цим же судом двом офіцерам призначено покарання у виді  арешту з утриманням на гауптвахті терміном 5 діб і ще двом - 7 діб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-