У Запоріжжі затримали кримінального авторитета з арсеналом зброї

У Запоріжжі затримали кримінального авторитета з арсеналом зброї

Укрінформ
Працівники Запорізького гарнізону поліції затримали кримінального авторитета та вилучили з його автомобіля цілий арсенал зброї.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

«Затриманий 50-річний чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне поводження з вогнепальною зброєю. При проведенні огляду пасажира правоохоронці виявили та вилучили: пістолет "ПМ" без номеру та маркування з 6 набоями калібру 9 мм, гранату "Ф-1" із запалом сучасного виробництва. В салоні автомобіля також виявлено та вилучено автомат Калашникова калібру 5,45 мм із 29 патронами в магазині», - констатували правоохоронці.

Затримання відбулось в ніч на 1 березня. Автомобіль авторитета було зупинено на перехресті вулиць Леніна і Тургенєва у Запоріжжі. Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПКУ і направлено до ІТТ. Зброю направлено на експертизу до Запорізького НДЕКЦ МВС України.

Слідчим Жовтневого відділення Ленінського відділу поліції ГУ НП у Запорізькій області внесено відомості до ЄРДР та розпочато досудове розслідування за ознаками ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Ведеться досудове слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-